Prioderm

Prioderm is een producent die gespecialiseerd is in producten tegen hoofdluis. Prioderm loopt voorop in de ontwikkeling van producten tegen hoofdluis en heeft een groot aanbod.

Prioderm lotion

De meeste behandelmethodes van hoofdluis nemen enkele weken in beslag, maar dit geldt niet voor Prioderm lotion. Prioderm lotion is een geneesmiddel dat met één behandeling alle luizen en neten doodt. De lotion bevat het geneesmiddel malathion. Deze stof is uiterst giftig voor zowel luizen als neten. De stof is niet schadelijk voor het haar of de hoofdhuid. Prioderm lotion is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf zes maanden oud. Niet alleen doodt de lotion alle luizen en neten, het beschermt het haar ook nog enkele weken tegen nieuwe besmettingen met hoofdluis. De lotion is daarmee ideaal voor kinderen die veel risico lopen op hoofdluis.

Prioderm lotion gebruiksaanwijzing

Prioderm lotion hoeft meestal maar één keer aangebracht te worden. Je brengt de lotion aan op droog haar. Zorg dat de lotion goed in het haar is gemasseerd en laat het haar vanzelf opdrogen. De lotion moet ongeveer twaalf uur in het haar blijven om effectief te zijn. Het is handig om de lotion voor het slapen gaan aan te brengen en in de loop van de volgende ochtend weer uit te wassen. Na een behandeling met Prioderm lotion blijven dode luizen en neten achter in het haar. Zeker de neten zitten behoorlijk stevig vast in het haar, ook als ze dood zijn. De dode luizen en neten kunnen worden verwijderd met een luizenkam.

Prioderm shampoo

Prioderm shampoo bevat hetzelfde medicijn als Prioderm lotion, maar werkt iets anders. De shampoo wordt aangebracht tijdens het harenwassen en kan alweer snel worden uitgespoeld. In tegenstelling tot Prioderm lotion, moet de shampoo van Prioderm meerdere keren worden aangebracht om alle luizen en neten te doden. Ook biedt Prioderm shampoo geen nabescherming. Dit betekent dat je na behandeling met Prioderm shampoo net zoveel risico loopt op een nieuwe besmetting met hoofdluis als anders.

Prioderm shampoo gebruiksaanwijzing

Breng Prioderm shampoo aan op nat haar en masseer het goed in. De shampoo moet ongeveer vijf minuten lang inwerken. Na deze vijf minuten spoel je het haar grondig uit met water. Deze stap herhaal je nog één keer. Het is belangrijk dat je de haren hierna niet direct wast met normale shampoo. Dit kan de werking van Prioderm shampoo beïnvloeden. Na zeven dagen moet de behandeling worden herhaald. Alleen dan ben je er zeker van dat alle luizen en neten gedood zijn. De dode luizen en neten kunnen worden verwijderd met een luizenkam.

Prioderm kopen

Prioderm kan eenvoudig via het internet gekocht worden wat vieze gezichten in een fysieke winkel kan voorkomen. Je hebt dan ook geen recept nodig om Prioderm te kopen. Met de middelen van Prioderm ben je er zeker van dat je hoofdluis effectief bestrijdt en er snel vanaf bent. Je koopt Prioderm shampoo in een verpakking van 40 gram. De lotion van Prioderm zit in een flesje van 110 milliliter.